Haha, händelserik dag och jag håller på att somna framför datan.

Det var brandövning i skolan idag.  Någon hade pillat på larmet igår så dom skulle tästa det och vi sprang ut genom dörren (våran dörr är rakt ut på skolgården, min skola är liiiiten), eller rättare sagt, 10 av killarna hoppade ut genom fönstret istället. På vägen mot kyrkan (när alla sprang) så började killarna skrika som tjejer och jag skrattade som en lite tös som just har hört någon säja bajs…
Det pissregnade när vi hade  brandövningen och inte nog med det, pölarna blev osynligt för vattnet var osynligt!
Så mina Adidias skor KÖPT MED EN ELLOS RABATTKOD läckte igenom, inte konstigt eftersom dom är helt trasiga vid solan.
Stack hem med F efter skolan till mig och tog på mig dom tjockaste strumperna som jag hittade, men
ni lär nog se av mig med rinnande näsa – Förkylning :( Kallt var det …

Haha, nu vet ni lite mer ^^,

Imorgon ska jag ringa Inez och så ska vi blogga tilsammans (över telefon) och det blir väll på morgonkvisten när pappa har köpt bullar. Ska spela lite spel nu, exakt klockan 00.30.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>