Haha, det hände mycket idag och jag håller mig på att somna framför min dator

Det var brandövning i skolan idag. Någon hade pillat på larmet igår så dom skulle tästa det och då sprang ut genom dörren (våran dörr är rakt ut på skolgården, min skola är liten), eller att säga rätt 10 av killarna hoppade ut genom fönstret istället. På vägen mot kyrkan när alla sprang så började killarna skrika som tjejer och jag skrattade som en liten tös som just har hört någon säga bajs…

Det regnade jättemycket när vi sprang så alla blev ganska blötta. Men mina adidas skor som jag köpte med en ellos rabattkod läckte igenom, inte konstigt eftersom dom är helt trasiga…tyvärr.
Gick hem direkt efter skolan och tog på mig dom tjockaste strumporna som jag hittade. Fast nu känner jag mig förkyld, det var otroligt kallt.

Imorgon ska jag ringa inez och så ska vi blogga tillsammans (över telefon) och det blir väll på morgonen när pappa ska gå till affären. nu ska jag spela lite spel, kl är 00:30.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>